måndag 16 april 2007

Uppsala på 90 minuter

Igår var jag på snabbvisit i Uppsala för att inspektera slutresultatet av stamrenoveringen och totalrenoveringen av vårt badrum.
Såg riktigt bra ut får man nog säga, även om jag tycker att det kändes mindre när det nu står ett badkar istället för en duschkabin (en iof mycket äcklig sådan) och en tvättmaskin.

Här är några bilder:

Bilderna är naturligtvis tagna med min k800i.

Och när vi ändå håller på med bilder kan jag ju lägga upp några över Musikens hus, det nya konsert och kongresshuset dom har byggt vid Vaksalatorg.Förutom att ta fotona han jag med att hitta en tapetrulle som matchar halltapeten, plocka bort en hel del plast, som vi hade tejpat upp för att inte ha byggdam överallt, och att ha eftermiddags tea på balkongen innan det bar av hemmåt Norrköping igen.____________________________________________________
NixxoN

Digg!

Inga kommentarer: